Minden bejegyzés elejére

Minden bejegyzéscím elé képzeljétek ezt: You must...

2015. augusztus 28., péntek

Love it: Jennifer Aniston& Some news

Sziasztok!
Még 4 nap van a nyári szünetből, és mivel a suli kezdés miatt (gondolom) ismételten nem lesz túl sok időm blogolni, kicsit belehúzok az írásba. Úgyhogy a következő napokban ipari mennyiségben fogom a posztokat gyártani. ;)
Régen volt már egy csodálatra érdemes emberről szóló bejegyzés, így most egy ilyet hoztam. Enjoy!





Jennifer Aniston-t mindannyian ismerjük. Biztosan láttuk pár (vagy egy tucat) filmjét. Jen humoros, jókedvű és sikeres nő, azonban ez nem mindig volt így.
Kezdjük azzal, hogy kicsit más, mint a hollywood-i sztárok többsége. Jen édesapja-John Aniston- ugyanis görög származású, az igazi családnevük pedig Anastassakis. Persze, érthető a névváltoztatás, hiszen Jennifer Anastassakis-ként nem lett volna egyszerű befutni. :)
Jennifer először kisebb-nagyobb sorozatszerepeket kapott és néhány felejthető filmben is feltűnt. (Hogyan töltöttem a nyaram )
Jen akkor robbant be a köztudatba, amikor 1994-ben elment a Jóbarátok meghallgatására. Azonnal megkapta Rachel szerepét, miközben nem arra jelentkezett. A sorozat hatalmas siker lett, 10 évadot forgattak belőle, Jen Rachel-haját nők ezrei utánozták. (Miközben a pletykák szerint ő maga kifejezetten utálta.) Egy Emmy-, és egy Golden Globe-díjat kapott a szerepért.
A fiatal Jennifer

Ezek után a pályája már sínen volt, sorra kapta a jobbnál jobb filmszerepeket. (Szakíts, ha bírsz ; Minden6ó ; Derült égből Polly)

 Jennifer igazán lelkiismeretes és profi színésznő, mindig komolyan veszi a munkáját, időt és energiát nem kímélve törekszik arra, hogy a szerep mindig hiteles legyen. A legtöbb filmje vígjáték, az egyetlen kivétel a Kisiklottak, ami egy thriller.

Jen magánélete nem volt ennyire egyértelműen sikeres. Eleinte nem került a reflektorfénybe a kapcsolatai miatt, de mikor összejött Brad Pitt-tel... az összes magazin velük volt tele. 2000-ben össze is házasodtak.
Viszont, mint tudjuk, Brad életében felbukkant egy másik nő, nevezetesen későbbi gyerekeinek az anyja, Angelina Jolie.
A 2 nő 'harcát' rajongók tömegei kísérték feszült figyelemmel, "Team Jolie", illetve "Team Aniston"-os pólókat is lehetett kapni a boltokban. (Az utóbbiból fogyott több...)
Paris és Nicki Hilton a pólóikkal

Végül a 'csatát' Jolie nyerte meg, Aniston és Pitt 2005-ben elváltak. Sokak szerint mindez azért történhetett meg, mert Jennifer nem akart gyereket, de ezt Jen erősen tagadta. (Mondjuk gyereke azóta sincs...)
A következő ismertebb kapcsolata Vincent Vaughn-nal körülbelül egy 1 évig tartott. Utána 5 év szünet következett.
2011-ben összejött Justin Theroux-szal, aki színész és forgatókönyvíró. Idén házasodtak össze, egy meglepetés esküvőn. A vendégek azt hitték, hogy Justin szülinapi bulijára hivatalosak, pedig valójában egy zártkörű esküvőre lettek meghívva. Még a sajtó sem sejtett semmit (de jól alliterál... :D) , így olyan meghitt és családias esküvőjük volt, amilyenről a sztárok többsége csak álmodik.


Érdekességek:

  • Jen félig görög.
  • Teljes neve Jennifer Joanna.
  • Minden idők egyik legsikeresebb sorozat-színésznője.
  • 2 parfümje is megjelent: Jennifer Aniston by Jennifer Aniston ; J by Jennifer Aniston . (Azért ehhez már kell fantázia...)
  • 1998 óta az összes magyar szinkronos filmjében Kökényessy Ági hangját szólal meg.
  • A Jóbarátok utolsó 2 évadában, epizódonként egymillió dollárt kapott. Ezzel Guiness-rekordot döntött. Benne van a 2005-ös Guiness Rekordok Könyvében is.





Személyes vélemény:

Még csak 2 filmjét láttam, de teljesen levett a lábamról. Vagy ennyire jó szerepeket kap vagy ennyire tehetséges, esetleg mindkettő, de Jeniston (Bocsi, ezt nem hagyhattam ki....) nagyon ért ehhez a szakmához. ;) Csak így tovább!





A bejegyzés Jennifer-es része ennyi lett volna. Még pár sorral szeretném rabolni az időtöket, ha szabad.
Néhány hete jelent meg a felhívás a Tehetségek nyomában blogon, hogy megrendezik a Bloggerek Olimpiáját . Vagyis egy blog-versenyt.

Én (nagy naivan) úgy gondoltam, hogy indulok a versenyen, mondván lesz, ami lesz. Az "egyéb" kategóriában indulok ezzel a bloggal. (Az Amanda-t nem tartottam elég jónak ahhoz, hogy elinduljak vele.) Nem tudom, hogy hány kategóriában lehetett indulni, én biztos, ami tuti, még 'A nép kedvence' kategóriát is odaírtam a jelentkezéshez, hátha elfogadják. :)
Fogok szólni, hogy pontosan mi is lesz, hogy lesz, ha majd többet tudok. Viszont 'A nép kedvence' kategória szavazós, vagyis a 'közönség', azaz TI döntötök. Ha elfogadták a 2 kategóriás jelentkezésemet, akkor arra kérnélek titeket, hogy nyújtsatok majd egy minimális támogatást! :) ;) <3


De ez még kicsikét odébb van, 31-e a jelentkezési határidő. Majd írok, hogyha lesz fejlemény, egyébként a fent belinkelt blogon tudjátok követni az eseményeket.
Még jövök addig, sok puszi mindenkinek, használjátok ki a maradék pár napot alvásra. :D
by me


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése