Minden bejegyzés elejére

Minden bejegyzéscím elé képzeljétek ezt: You must...

2014. július 15., kedd

Listen it: Adele

Helló!
Úgy döntöttem, hogy mielőtt feldolgoznám a hatalmas 'miről szeretnétek, hogy írjak' listámat, összedobok nektek pár sort az egyik kedvenc énekesnőmről.
Persze, a listát se hanyagolom el. Most a nagyszüleimnél vagyok vidéken, szerencsére van net, és kicsit többet ülhetek a gép előtt, mint otthon, ezért a héten sok-sok bejegyzésre készüljetek!




Adele az egyik legsikeresebb brit énekesnő. Még nincs 30 éves, és máris számtalan díjat mondhat a magáénak.
Egy középiskolai projekt keretében énekelt, aminek a videofelvételét egy barátja feltöltötte az internetre. Rengeteg mindenkinek tetszett a dal, és hamarosan szerződést ajánlott neki az XL lemezkiadó. Így kezdődött Adele pályafutása.
Első dalát még ezelőtt írta, 16 évesen. A címe Hometown Glory .
Adele azóta rengeteg dalt szerzett. A legismertebbek: Rolling in the Deep , Someone like you , Set fire to the rain , Skyfall .
 Nagyon szép erős, és különleges hangja van. :)
Adele egy remek példa arra, hogy erősnek kell lenni. Az apja elhagyta a családját, és nem kereste a lányát évekig. Adele egyedül élt az anyjával, London egyik nem túl előkelő negyedében. Mégis, ki tudott törni a környezetéből, és korunk egyik (ha nem a) legsikeresebb énekesnője lett.
Nem zavarja, hogy nem XS-es a mérete, és nem érdeklik a kötözködő megjegyzések. Okosan felismerte, hogy csak saját magának kell megfelelnie, senki másnak. Akinek nem tetszik valami, forduljon el (és fel) ! :) Van önbizalma, és tudja, hogy mit akar... okos lány.
Nemrég született meg az 1. gyereke. Egy kisfiú, Angelo, aki 2012-ben jött a világra. Adele és barátja, Simon Konecki, 2011 óta vannak együtt, de még nem házasodtak össze. Majd, reméljük, arra is sor kerül!

Adele-ról itt találtok többet: Adele életrajza
 Aki jól tud angolul (nem úgy, mint én :D) az megpróbálkozhat ezzel is: Adele hivatalos oldala




Hát, ez most tényleg csak pár sor lett.
Tudom, a dolgomtól ráértem volna többet írni. Ígérem a következő bejegyzések hosszabbak lesznek. És, azt hiszem... egy kicsit elszakadok a könyv-film párostól. Jönnek az egyre lelkizősebb-gondolkodósabb témák!
Addig is pá:
The Blogger Girl :)







2 megjegyzés:

  1. Szuper.Mikor lesz kész a lista? Mikor jön a kövi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lista kész van, már csak minden rajta szereplő elemről írnom kell. :)
      A következő szerintem ma este/ holnap délután jön.

      Törlés