Minden bejegyzés elejére

Minden bejegyzéscím elé képzeljétek ezt: You must...

2014. július 4., péntek

Watch it: The Other Woman (A csajok bosszúja)

Helló újra!
Nemrég voltam moziban a barátnőimmel és ezt a filmet néztük meg. Sokat nevettünk és jó volt, úgyhogy gondoltam megosztom veletek.


Oké. Ezt a filmet meg KELL nézni. Mert jó. Nevetős, vicces, aranyos csajmozi. Kitűnő program megnézni a barátnőkkel. Fiúkat ne rángassatok el erre a filmre, mert kicsit férfiellenes! :)
A film plakátja
A történet:
Carly, az ügyvédnő összejön egy kedves pasassal, Mark-kal. Egy véletlen baki folytán kiderül, hogy Mark nős. A 2 nő eddig nem tudott egymásról és a felismerés mindkettejüket megrázza. Az idegbajos feleség, Kate megpróbál összebarátkozni Carly-val és kierőszakolja,hogy kövessék a férjét. A követés közben újabb dologgal szembesülnek: Mark-nak van egy MÁSIK barátnője is, Amber, aki egy 22 éves, modellnek kinéző lány. A 3 lány összefog Mark ellen, akiről az is kiderül, hogy mindenféle pénzzel kapcsolatos gyanús ügye is van. A lányok hihetetlen mértékben megszívatják, és közben a saját életük is rendbe jön.
Főszereplők:
- Carly:
Carly egy okos, céltudatos és kemény nő. A filmben ő a legfontosabb figura, köré épül az egész sztori. Könnyen lesz szerelmes, de nagyon hirtelen haragú, ezért a kapcsolatai nem tartanak sokáig. Ő a 'karrierista nő' ötvözve egy mesebeli hősnővel. (csodás meghatározás, nemde bár? :D ) Carly az egész szívatás mozgatórugója, a kis csapatuk szíve...
Carly és Mark
Carly szerepét Cameron Diaz játssza, aki egy igazi hősnő típus. Szuper választás volt.
- Kate:
Kate a labilis idegzetű feleség kitűnő példája. Hisztis, nem hiszi el, hogy a férje megcsalja, mentegeti a pasast, és folyton bőg. Kate volt a sztoriban a legidegesítőbb szereplő, bár egy idő után kevesebbet nyavalygott. Annak ellenére, hogy abszolút idegbeteg, a szívatásból rendesen kivette a részét, és a férje előtt kitűnően játszotta a 'buta, semmiről nem tudó, és mit sem sejtő' felséget. A végére azonban megerősödik, és képes lesz a sarkára állni.
Kate Carly titkárnőjével, Lydia-val
Kate-et Leslie Mann játszotta, akiről eddig nem tudtam, hogy kicsoda. (Nem, én se értem, hogy Nicki Minaj mit keresett a filmben...)
- Amber:
Amber a fiatal, aranyos, és kicsit butuska sablonfigura. Szép, de ezenkívül más értéket nem igazán tud felmutatni. Maximum azt, hogy kitűnően színészkedik, és eljátssza, hogy nem tud Mark másik 2  nőjéről. Amber naivságát jól érzékelteti ez a filmbeli párbeszéd:
"Carly: Hogyan szívassunk meg Mark-ot?
Amber: Rúgjuk tökön!
Carly: Értékelem a fiatalos logikádat, de ennél brutálisabb módszer kell."
Amber (jobb szélen) nagyon kötődik a másik 2 lányhoz
Amber-t Kate Upton játssza, fantasztikusan. Amber magyar hangja nagyon el lett találva, az összes szinkronizált filmes hang közül ez tetszett a legjobban.
- Mark:
Az undok, álszent és hazug pasas. Nincs erkölcsi mértéke, bármit, bárhol, bárkivel, bármikor. Undorító alak. Persze, próbál egy úriembernek mutatkozni, de lányok már tudják, hogy az egész csak álca... Mikor a lányok a végső csapásra készülnek, kiderül, hogy egy bunkó és aljas kis csaló.
A lányok megállíthatatlanok együtt.


Kedvenc dolgok:
Kedvenc szereplő: Carly, de a magyar hangja miatt Amber-t is megkedveltem.
Legellenszenvesebb karakter: Mark. Viszont Kate-et se zártam a szívembe a hisztijei miatt.
Kedvenc rész: Mikor követik Mark-ot. És a vége. Meg mikor Carly rájön, hogy Mark nős.
Kedvenc idézet: "Carly: Egy ügyvéd, a feleség és Csöcsike bármikor lenyom egy pasast."

Az egészről:
Kedves csajmozi. Nem túl komoly, de néha ilyet is nézni kell. Ahogy egy barátnőm mondaná, ez egy limonádé-film. Igen, az, de annak elég jó! 16-os besorolást kapott, amit nem értek, mert nem volt benne semmi durva. Meg KELL nézni. Egyedül vagy barátnőkkel....





Hát, köszönöm a figyelmet, itt a vége. Remélem tetszett, és meghozta a kedveteket egy mozihoz. Már nem adják annyira sűrűn, akit érdekel, itt tudja megnézni, hogy mikor játsszák: cinemacity.hu
A következő poszt érkezik a hét végén/ következő hét elején, addig is legyetek jók!
Puszi,
from me :D































4 megjegyzés:

  1. Gondolkoztam rajta hogy megnézem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem érdemes, mert egy aranyos film. nem fog miatta senki Oscar-díjat kapni, de jó. :) Olyan, "fáradt vagyok, nézzünk filmet" hangulatú napokhoz marha jó...

      Törlés
    2. Mikor lesz új rész?

      Törlés